Palletstellingen afgekeurd bij DIN NBN NEN-EN 15635 inspectie?

Palletstellingen afgekeurd bij DIN NBN NEN-EN 15635 inspectie?

Mastor B.V. (Storage Systems & Services) levert onderdelen en diensten om uw gedateerde, beschadigde en/of afgekeurde palletstellingen en draagarmstellingen goedgekeurd te krijgen conform de NEN-EN 15635, NBN-EN 15635 en DIN-EN 15635. Bij oudere stellingen ontbreken vaak de gegevens zoals merk, type en maximale beladingsgewicht per liggerpaar/ arm en per veld/ juk. Zonder deze gegevens kan de stelling nooit goedgekeurd worden conform het Arbo-besluit en de EN 15635. Mastor kan er voor zorgen dat uw (oude) pallet- en draagarmstellingen een retrofit krijgen en voorzien worden van de correcte verplichte gegevens (belastingborden). Tevens kan Mastor zorgen voor originele borgpennen, een originele of algemene montagehandleiding en dito gebruikershandleiding. Ook het verbouwen, verplaatsen en verhuizen van stellingen behoort tot de mogelijkheden.

Mastor beschikt over een database met gegevens van vele soorten en merken pallet- en draagarm stellingen en over in eigen huis ontwikkelde Berekeningsprogramma voor het statisch doorrekenen van een complete stellingconfiguratie.

Hierdoor kan Mastor de unieke BelastingBordenService aanbieden om de verplichte belastingborden te bepalen/ berekenen, drukken en monteren.

De ondernemer is en blijft altijd verantwoordelijk voor goede arbeidsomstandigheden (Arbowet) binnen het bedrijf. Het is belangrijk om de risico’s die verbonden zijn aan het werkproces te voorkomen of te beperken. Het uitvallen van personeel door ongevallen of bijvoorbeeld beroepsziekten veroorzaakt door onveilig werk kan grote gevolgen hebben voor de continuïteit van het bedrijf.