Sponsoring

Sponsoring

Maas Holland sponsort meerdere diverse goede doelen zoals:

De LandRover van Team 68 (www.wgdw.nl) van Erik Bolwerk en Corine Vriends staat klaar voor de Scancoverytrial. De tour tocht editie 2017, wordt gereden van vrijdag 6 januari tot en met zondag 15 januari 2017. De tocht gaat in 9 dagen tijd kris kras door het prachtige Scandinavi, ruim 7.000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel minus 47 graden Celsius. Wij rijden mee als stickersponsor voor KWF kankerbestrijding.

“Groot Verzet tegen kanker” is voor de tiende keer verreden op de flanken van de Mont Ventoux. Peter van Helvoort heeft de missie volbracht.

Het goede doel (www.DuchenneHeroes.nl) is wederom volbracht. Het Maas Holland Cycling Team heeft een geweldige prestatie neergezet door de zware mountainbike tocht van 7 dagen van 100 km met vijven te volbrengen, grote klasse!

TourForLife, Team Ratatour, John Knapen

DuchenneHeroes, Team Trailsz4Duchenne, Hans van Rijssel