Primeur voor NL; VCA-VOL en TÜV-SÜD gecertificeerde magazijninspecteurs

Primeur voor NL; VCA-VOL en TÜV-SÜD gecertificeerde magazijninspecteurs

Keurmeesters van Maas Holland zijn voor de komende vijf jaar weer TÜV-SÜD-gecertificeerd. De Duitse keuring- en certificeringinstantie TÜV-SÜD heeft de keurmeesters van stalen opslagsystemen bij de magazijnkeuring specialist gecertificeerd volgens de nieuwe Europese EN 15635en de BGR 234-normen. Daarbij beoordeelt de TÜV elke keurmeester afzonderlijk, wat in de magazijnbranche niet gebruikelijk is. Maas Holland wil er zijn onafhankelijke magazijnkeuringen mee borgen.

“Maas Holland wil nog meer focussen op de wensen van de klant. Daarom hebben we de onafhankelijke en gedegen keuringsinstantie TÜV-SÜD gevraagd om de certificering te doen. Daar komt bij dat TÜV-SÜD expert is op veiligheid van opslagsystemen, dus ze weten als geen ander waar de nadruk op moet liggen. We hebben niet gekozen voor een audit van het bedrijf; juist de individuele keurmeesters zijn centraal gesteld in deze kwaliteitsopleiding. De keurmeester is immers op locatie bij de klant de deskundige voor het inspecteren van alle mogelijke magazijnstellingenen adviezen geeft. Hoewel het geen verplichting is, wil Maas Holland door de keuring van elke magazijninspecteur net dat beetje extra vertrouwen, kwaliteit en service bieden. Dat is een voordeel dat je als merk onafhankelijke keuringsinstantie kunt bieden.”

Systematische controle inspecteurs; Maas Holland hanteert zelf een intern controlesysteem met audits. Periodiek is er een controle die blind een aantal keuringen per keurmeester uit het bestand kiest. Centraal staan de processen die voor de klant belangrijk zijn: onafhankelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

TÜV keuringscertificaat.

 

“Vertrouw op Maas Holland voor een veilig magazijn”