Magazijn keurmeesters VCA TÜV gecertificeerd

Magazijn keurmeesters VCA TÜV gecertificeerd

Uniek voor NL; VCA-VOL en TÜV gecertificeerde magazijninspecteurs

Keurmeesters van Maas Holland worden geregeld door TÜV-SÜD en TÜV-Rheinland gecertificeerd. De Duitse keuring- en certificeringinstantie TÜV certificeert de keurmeesters van stalen opslagsystemen bij de magazijnkeuring specialist volgens de nieuwe Europese EN 15635 en de BGR 234-normen. Daarbij beoordeelt de TÜV elke keurmeester afzonderlijk, wat in de magazijnbranche niet gebruikelijk is. Maas Holland wil er zijn onafhankelijke magazijnkeuringen mee borgen. Verder heeft Maas Holland een afgevaardigde in de NEN commissie magazijnstellingen om mee te denken namens de gebruikers van stellingen over landelijke en internationale normen en richtlijnen.

“Maas Holland wil nog meer focussen op de wensen van de klant. Daarom hebben we de onafhankelijke en gedegen keuringsinstantie TÜV gevraagd om de certificering te doen. Daar komt bij dat TÜV Deutschland expert is op veiligheid van opslagsystemen, dus ze weten als geen ander waar de nadruk op moet liggen. We hebben niet gekozen voor een audit van het bedrijf; juist de individuele keurmeesters zijn centraal gesteld in deze kwaliteitsopleiding. De keurmeester is immers op locatie bij de klant de deskundige voor het inspecteren van alle mogelijke magazijnstellingen en adviezen geeft. Hoewel het geen verplichting is, wil Maas Holland door de keuring van elke magazijninspecteur net dat beetje extra vertrouwen, kwaliteit en service bieden. Dat is een voordeel dat je als merk onafhankelijke keuringsinstantie kunt bieden.”

Systematische controle inspecteurs; Maas Holland hanteert zelf een intern controlesysteem met audits. Periodiek is er een controle die blind een aantal keuringen per keurmeester uit het bestand kiest. Centraal staan de processen die voor de klant belangrijk zijn: onafhankelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

TÜV Keuringscertificaat

Vertrouw op Maas Holland voor een veilig magazijn!