Holland Cycling Team

Holland Cycling Team

holland cycling team wielertenue

Deze outfit is speciaal ontworpen door Bart Eisenburger. Bart is senior graphic designer en al diverse malen onderscheiden voor zijn schitterende ontwerpen; zo won hij o.a. ook al de Ridley design prijs (https://www.behance.net/gallery/835879/Ridley-Noah-Design). Bart ontwierp de retro outfit in de opvallende kleurstelling zwart-oranje-blauw. Deze kleuren en striping kleden goed af en vormen een flitsend geheel. Het aantal logo’s is zeer beperkt gebleven waardoor het shirt een rustig geheel is. Binnenkort is er een speciaal aangepaste kledinglijn beschikbaar, wederom ontworpen door Bart, voor o.a. het Duchenne Heroes team Trailsz4Duchenne.

De materialen zijn in samenspraak met Forte Sportswear gekozen en daardoor van de best mogelijke kwaliteit. Een eigenschap die de sponsoren hoog in hun vaandel dragen.