Belastingbordenservice

Belastingbordenservice / Belastingvermogen-bordenservice

Met de belastingbordenservice van Mastor Storage System Services bent u verzekerd van een goed gekeurd magazijn inclusief de verplichte belastingborden/draagvermogenborden voor uw stellingen. Desgewenst kunnen we tijdens de keuring meteen kleine reparaties verrichten om kosten voor een eventuele herkeuring te besparen.

Belastingborden en draagvermogenborden

VOLGENS ARBO EN NEN-EN 15635 VERPLICHT

Magazijnstellingen worden ontworpen en geconstrueerd om veilig een bepaalde last te dragen. Elke magazijnstelling moet zijn voorzien van een belastingbord/ draagvermogenbord, waarop de toegestane belasting per stellingvak en per jukframe (stelling) is aangegeven. Op die manier wordt voorkomen dat een magazijnstelling overbelast raakt en bezwijkt onder het gewicht. Maar welke belasting is nu eigenlijk de toegestane belasting? Met de belastingbordenservice van Mastor Storage System Services worden uw stellingen voorzien van de wettelijk verplichte borden.

Belastingborden service all-in pakket:

  • configuratie en belastingen bepalen
  • statische berekening maken voor controle
  • gegevens vastleggen op belastingbord
  • franco levering inclusief montage
  • Nederlandstalig draagvermogenbord, full-colour en all-in service

Het nut van belasting- en draagvermogenborden

Op de draagvermogenborden zijn de maximale belastingsmogelijkheden aangegeven. Voor een heftruckchauffeur is het van groot belang om te weten hoe zwaar een stelling of stellingvak belast mag worden. Wanneer hij aan komt rijden met een last van 1000 kg, moet hij wel zeker weten dat de stelling deze belasting ook aankan. De vraag is vervolgens welke belasting nu precies de toegestane belasting is. Met de belastingbordenservice van Mastor Storage System Services is ook in uw magazijn duidelijk welke belasting er is toegestaan.

Wat kan Mastor voor u betekenen?

Mastor kan aan de hand van een uitgebreide kennis van stellingen bepalen welke belasting voor de bewuste stelling zijn toegelaten. Hiervoor worden dan meestal ter plaatse, direct de belastingborden op het systeem bevestigd. Deze borden hebben A4 landscape formaat, zijn volledig in kleur en zijn conform de laatste eisen van de NEN-EN 15635.

    Contactformulier

    of bel direct 0493 399 442